GRATIS VERZENDING
Voor particulieren én verenigingen
Grootste assortiment aan Errea sportkleding
Vrije tijd /

Sweaters - Jacks

Sportsweaters

Opvallen in uw eigen, persoonlijke sportsweater? Hier bij Buurman Facilitaire Producten slaagt u zeker. Wij hebben diverse zeer comfortabele sportsweaters in het assortiment opgenomen, die voor dames en heren geschikt zijn. Uiteraard stimuleren we bij Buurman Facilitaire Producten ook de jeugdsport en dus mag een sportsweater junior of kids editie niet ontbreken. Perfect voor sportieve jongens en meiden!

Na een stevige training of een actieve wedstrijd is het zaak niet te snel af te koelen. Errea sportsweaters houden de spieren lekker warm. Dankzij de keus in diverse modellen, kleuren en uitvoeringen is er vast ook een die u en uw team kunnen bekoren. Errea sportsweaters kunnen in overleg met u door Buurman Facilitaire Producten worden geleverd met een opdruk naar wens. Laat zien dat u hoort bij het winnende team! 


Bezig met laden...
€ 34,00* € 30,60*
€ 34,00* € 30,60*
€ 50,00* € 45,00*
€ 50,00* € 45,00*

Voor iedereen

Voor volwassenen hebben wij een vijftal sportsweaters in de aanbieding. Sportsweater Franklin, Mansel, Mavery, Maxim en Skye, zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. In overleg met u bedrukken we ze naar wens. Voor de wat kleinere sportfanaten hebben we dezelfde modellen sportsweaters in het assortiment opgenomen, maar is de maatvoering anders. Kijk per model naar mogelijke maten. 


Contact

Buurman Facilitaire Producten
Lübeckstraat 1
7575 EE Oldenzaal

Telefoonnr.: 0541 - 55 13 27
Faxnr.: 0541 - 55 22 96
 

Veilig betalen

Powered by CCV Shop software webshop