GRATIS VERZENDING
Voor particulieren én verenigingen
Grootste assortiment aan Errea sportkleding
Accessoires / Ballen /

Zaalvoetbal bal

Zaalvoetbal ballen

Voetballen in een zaal is anders dan voetballen op een veld. Daarom is een speciale zaalvoetbal bal geen overbodige luxe. De zaalvoetbal ballen van het Italiaanse Errea zijn van topkwaliteit en zullen lang goed blijven, ook bij veelvuldig gebruik. De speciale zaalvoetbal ballen worden met de hand gestikt en gemaakt van de beste materialen.

Buurman Facilitaire Producten heeft een tweetal zaalvoet ballen in het assortiment. Zaalvoetbal bal Sombrero is verkrijgbaar in het wit-cyaan en heeft maat 4. Bal Calipso is ook een speciale zaalvoetbal bal en is verkrijgbaar in het wit-donkergrijs-rood. Ook deze is te verkrijgen in maat 4. Bovendien voldoet de Calipso bal aan alle Fifa kwaliteitseisen voor zaalvoetbal ballen.

Vele ballen, andere sporten

Niet alleen voor zaalvoetbal ballen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor rugby en voetbal hebben wij kwaliteitsballen in huis. Speciaal voor een keeperstraining hebben we de Trick Ball. Voor voetbal, basketbal en volleybal hebben ook enkele mini ballen in huis. Heeft u al een keus kunnen maken? 

Contact

Buurman Facilitaire Producten
Lübeckstraat 1
7575 EE Oldenzaal

Telefoonnr.: 0541 - 55 13 27
Faxnr.: 0541 - 55 22 96
 

Veilig betalen

Powered by CCV Shop software webshop