GRATIS VERZENDING
Voor particulieren én verenigingen
Grootste assortiment aan Errea sportkleding
Trainingspakken /

Trainingsjack

Trainingsjacks

Wie op zoek is naar een soepel vallend trainingsjack waar u veel sportplezier mee kunt beleven, is aan het juiste adres bij Buurman Facilitaire Producten. Wij zijn een expert op het gebied Errea sportkleding en hebben een ruim aanbod verschillende trainingsjacks. Dankzij de veelvoud in kleuren en modellen is er vast een trainingsjack dat bij u en uw team in de smaak valt.

Onze trainingsjacks zijn er voor dames en heren, jongens en meisjes. De verschillende uitvoeringen hebben te maken met pasvorm, kleur en maat. Door uw favoriet te selecteren en deze te laten voorzien van een clublogo of verenigingslogo bent u als team direct herkenbaar. Ook voor bedrijfsteams is er uiteraard de mogelijkheid uw trainingsjacks van een opdruk naar wens te voorzien.



 


Bezig met laden...
€ 64,00* € 57,60*
€ 64,00* € 57,60*
€ 35,00* € 31,50*
€ 35,00* € 31,50*

Welk ontwerp wordt het?

Trainingsjacks in vele kleuren en uitvoeringen. Dat betekent ruime keus. Heeft u toch liever een andere kleur, dan kan dat natuurlijk ook. Bij Buurman Facilitaire Producten zorgen we er samen met Errea voor dat ook uw eigen ontwerp werkelijkheid wordt. Eigen ontworpen trainingsjacks en andere clubkleding zijn voor ons geen enkel probleem. Weet u al wat u wilt?


Contact

Buurman Facilitaire Producten
Lübeckstraat 1
7575 EE Oldenzaal

Telefoonnr.: 0541 - 55 13 27
Faxnr.: 0541 - 55 22 96
 

Veilig betalen

Powered by CCV Shop software webshop