GRATIS VERZENDING
Voor particulieren én verenigingen
Grootste assortiment aan Errea sportkleding
Training /

Tennis rokje

Tennis rokjes

Op zoek naar een mooi tennis rokje? De rokjes van Errea zitten heerlijk en zijn van lichte, hoogwaardige materialen gemaakt. De hoge kwaliteit in combinatie met de functionaliteit maken van het tennis rokje een succesnummer.

Bij Buurman Facilitaire Producten bieden we prachtige, comfortabel zittende tennis rokjes aan met een binnenbroek. Hierdoor kunnen dames zich veilig en vrij bewegen en hoeven zij zich enkel te richten op de sportprestatie die ze aan het leveren zijn. Het tennis rokje is verkrijgbaar in het wit, rood, blauw, marineblauw en zwart en kan desgewenst van een opdruk voorzien worden. Welk van de kleuren wilt u graag ontvangen? 


Bezig met laden...
€ 32,50* € 29,25*
€ 32,50* € 29,25*

Adviesgesprek op maat

Het tennis rokje ROS is verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL. Als onderdeel van een cluboutfit kunnen wij het rokje voorzien van een opdruk naar wens. Het clublogo of een naam van een van de sponsors behoort tot de mogelijkheid. Wilt u graag eens praten over de mogelijkheden bij een tennis rokje? Wij gaan graag met u om tafel zitten om de opties uiteen te zetten.


Contact

Buurman Facilitaire Producten
Lübeckstraat 1
7575 EE Oldenzaal

Telefoonnr.: 0541 - 55 13 27
Faxnr.: 0541 - 55 22 96
 

Veilig betalen

Powered by CCV Shop software webshop