GRATIS VERZENDING
Voor particulieren én verenigingen
Grootste assortiment aan Errea sportkleding
Competitie /

Rokjes

Sport rokjes

Op zoek naar een sport rokje? Bij Buurman Facilitaire Producten hebben we voordelige modellen. Ideaal wanneer u een rokje bij het sporten aan wil, maar niet beperkt wilt worden in uw bewegingsvrijheid. Door de rok te voorzien van een comfortabele binnenbroek van een lichtgewicht stof, kunt u zich altijd vrij bewegen. Onder andere zeer geschikt bij het korfballen waar een sport rokje vaak gezien wordt.

Zowel het sport rokje, als de binnenbroek is van een heerlijke stof gemaakt die bijzonder hoogwaardig is. Met een hoog draagcomfort, de ruime keus in kleuren en de scherpe prijs, is het Errea sport rokje een uitstekende keus. Graag voorzien de experts van Buurman Facilitaire Producten uw sport rokje van een opdruk naar keus. 


Bezig met laden...
€ 32,50* € 29,25*
€ 32,50* € 29,25*

Complete team outfit

Het sport rokje kan los gedragen worden. Om als team goed voor de dag te komen, kan ook gekozen worden voor een complete outfit met opdruk. Passend bij het sport rokje hebben we vele shirts en singlets, jasjes, kousen en accessoires. Wanneer we alles voorzien van een bedrukking in de vorm van een logo van uw club, vereniging of bedrijf, is uw team outfit direct compleet.    


Contact

Buurman Facilitaire Producten
Lübeckstraat 1
7575 EE Oldenzaal

Telefoonnr.: 0541 - 55 13 27
Faxnr.: 0541 - 55 22 96
 

Veilig betalen

Powered by CCV Shop software webshop