GRATIS VERZENDING
Voor particulieren én verenigingen
Grootste assortiment aan Errea sportkleding
Accessoires /

Kniebeschermers

Kniestukken

Wie actief sport, kan maar beter zorgen voor de beste bescherming. Goede kniestukken zijn bij sommige sporten onmisbaar. In het assortiment hebben we daarom ook een speciale plek ingeruimd voor kniebeschermers van topkwaliteit. Errea kniestukken zijn er voor kinderen en volwassenen in diverse kleuren, zodat ze ook perfect bij uw sportoutfit passen.

Het allerbelangrijkste van Errea kniestukken zijn natuurlijk de (val)bescherming die ze moeten bieden. Alle modellen zijn met de grootste zorg ontwikkeld en bieden optimale bescherming dankzij de aanwezige foamlaag. 


Bezig met laden...
€ 33,50* € 26,80*
Kniebeschermer Tokyo
Anatomisch gevormde kniebeschermers
€ 33,50*

Over ons aanbod

Buurman Facilitaire Producten levert de Errea kniestukken Atena voor kinderen en volwassenen, de Ayuara Limited en kniestuk Tokyo. Allemaal zeer goede kniestukken die goede bescherming bieden. Kniebeschermer Tokyo zijn anatomische gevormde kniestukken en daardoor zeer flexibel en comfortabel. Het gaat om gesloten kniestukken met een sterke foamlaag die goede bescherming biedt. Atena kniebeschermers hebben een opening rond de knieholte en zijn voorzien van een foamlaag met een hoge dichtheid. Zowel de Atena kniestukken, als de Ayuara en Tokyo uitvoeringen zijn van onvervalste Errea kwaliteit.


Contact

Buurman Facilitaire Producten
Lübeckstraat 1
7575 EE Oldenzaal

Telefoonnr.: 0541 - 55 13 27
Faxnr.: 0541 - 55 22 96
 

Veilig betalen

Powered by CCV Shop software webshop