GRATIS VERZENDING
Voor particulieren én verenigingen
Grootste assortiment aan Errea sportkleding
Contact

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0541-551327.

Errea Online
p/a Buurman Facilitaire Producten
Lübeckstraat 1
7575 EE  Oldenzaal
info@buurman.eu

BTW-nummer: NL8080.32.367.B01
KVK-nummer: 08069690


Let op: er kunnen geen retouren worden gestuurd naar bovenstaand adres. Een retour moet eerst worden aangemeld via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer. Zodra je te horen hebt gekregen hoe je het product kunt retourneren, mag het product retour worden gestuurd.


 
Betalen

Welke betaalmethoden kan je kiezen?
IDEAL
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je bank.

Is het veilig om te betalen op de Errea Online webshop?
Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webshop.

Zijn de vermelde prijzen in- of exclusief BTW?
De prijzen die vermeld worden zijn inclusief BTW. 
Verzending

Tijdelijk GEEN verzendkosten!

De bestelling zal op het door jou aangegeven afleveradres worden aangeboden.  Voor orders boven € 50,- berekenen we geen verzendkosten. Voor orders onder dat bedrag zijn de verzendkosten € 7,50.
Het is niet mogelijk om een bestelling te laten bezorgen in het buitenland of op een postbusadres. Verzending is alleen mogelijk naar adressen in Nederland.


 

Klachten & Garantie

Klachten
Controleer bij ontvangst altijd je pakket. Mocht je een defect constateren, is het product beschadigd of is er een verkeerd product geleverd dan kan je dit product binnen 2 weken retourneren. Een retour moet eerst gemeld worden bij ons (zie contactgegevens) voordat het pakket verstuurd kan worden.

Natuurlijk kunnen er ook andere klachten dan hierboven beschreven gemeld worden. Dit kan bij onze klantenservice. Kijk voor de contactgegevens van onze klantenservice bij contact.

Garantie
Gaat je product te snel naar je zin kapot, dan kun je via Errea Online een beroep doen op de garantieregeling. Om een beroep te doen op deze garantieregeling, dien je de volgende stappen te doorlopen:

1) Stuur direct na constatering van het defect je verzoek met foto’s van het product naar info@buurman.eu. Je kunt ook bellen met onze klantenservice: 0541-551327 van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.
2) Geef je ordernummer door (zorg dus dat je deze bewaart)
3) Je ontvangt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen een reactie.

De bovengenoemde garantieregeling laat je overige rechten op grond van de wet uiteraard ongemoeid.

Contact

Buurman Facilitaire Producten
Lübeckstraat 1
7575 EE Oldenzaal

Telefoonnr.: 0541 - 55 13 27
Faxnr.: 0541 - 55 22 96
 

Veilig betalen

Powered by CCV Shop software webshop