GRATIS VERZENDING
Voor particulieren én verenigingen
Grootste assortiment aan Errea sportkleding
Goalkeepers /

Handschoenen

Voetbalhandschoenen

Voetbalhandschoenen zijn onmisbaar voor echte goalkeepers. Handschoenen die niet glad zijn, waarmee u een stevige trap toch nog even tegenhoudt en waarmee u iedere bal stopt die op uafkomt. Bij Buurman Facilitaire Producten hebben we die voetbalhandschoenen. Stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit, dankzij het gebruik van speciaal geselecteerde materialen.

Iedere voetbalhandschoen is anders. Dat weten alle keepers. Om te zorgen voor een goede grip is de soort foam van belang. We hebben daarom gezorgd voor diversiteit in het assortiment. Voetbalhandschoenen met of zonder fingertops en handschoenen voor kinderen en volwassenen, bij Buurman Facilitaire Producten hebben we ze allemaal voor een klein prijsje. 

Uw favoriete voetbalhandschoenen

De voetbalhandschoenen bij Buurman Facilitaire Producten zijn van Errea. Daar waar kwaliteit voorop staat. Het Italiaanse gerenommeerde merk levert sportkleding en accessoires in vele modellen en kleuren. Bij Buurman Facilitaire Producten hebben we ook de voetbalhandschoenen van Errea in diverse kleuren. Er is er vast een die past bij uw wensen en sportoutfit.


Contact

Buurman Facilitaire Producten
Lübeckstraat 1
7575 EE Oldenzaal

Telefoonnr.: 0541 - 55 13 27
Faxnr.: 0541 - 55 22 96
 

Veilig betalen

Powered by CCV Shop software webshop